Nieuws

HET WORDT EEN TOPZOMER VAN CAFE FLAMAND

08.07.2016 - 

Zin in een feestje deze zomer? Café Flamand stopt … deze zomer alvast op volgende plaatsen: Zwevezele,  Merelbeke, Blankenberge, Westende, Vlezenbeek, Wommelgem, Bredene, Middelkerke, Ronse, Temse, …   Kom af en zing met ons mee!

Lees verder

Nieuws

Het Grootste Café – 14.03.2015 – Lotto Arena

22.04.2014 - 

MIGUEL WIELS EN PETER VAN DE VEIRE OPENEN OP 14/03/2015… !

 

HET GROOTSTE CAFE (… van Vlaanderen)

De Lotto Arena wordt (één avond) hét stamcafé van alle Vlamingen …

YouTube Preview Image

Dinsdagavond hebben boezemvrienden Miguel Wiels en Peter Van de Veire in Café Corsari hun groot plan bekend gemaakt. Op zaterdag 14 maart 2015 worden beiden – voor één dag – cafébaas van Het Grootste Café Van Vlaanderen.

 

Peter Van de Veire: “Stel je voor: je lievelingscafé met veel bier, sfeer, feestende mensen, al je vrienden én live-muziek. Feest-live-muziek. Maar dan … maal 1000 …Binnenkort is dit dus realiteit want op zaterdag 14 maart open ik met Miguel Wiels Het Grootste Café Van Vlaanderen, in de Lotto Arena in Antwerpen.”

 Miguel en Peter bouwen de Lotto Arena om tot een enorm café voor een paar duizend feestvierders en ze nodigen die avond Vlaamse bands en artiesten uit mét feestgarantie. Café Flamand zal sowieso langskomen. Miguel Wiels: “Een Café in een Café: dat is sowieso twee keer prijs. De andere Grootste Café-gangers gaan we de volgende maanden bekend maken, maar laat het duidelijk zijn dat de muziek in ons café belangrijk is en dat die vooral een groot, gevarieerd publiek zal aanspreken. Mensen een goed gevoel geven, op een unieke avond is het opzet”.

Vanaf woensdag 23 april kunnen er trouwens tickets besteld worden, via www.hetgrootstecafé.be. €39,50 hebt u een zitplaats in het café en voor €34.50 heb je een staanplaats aan de toog (middenplein).

Het Grootste Café: het énige café met feestgarantie …