Nieuws

HET WORDT EEN TOPZOMER VAN CAFE FLAMAND

08.07.2016 - 

Zin in een feestje deze zomer? Café Flamand stopt … deze zomer alvast op volgende plaatsen: Zwevezele,  Merelbeke, Blankenberge, Westende, Vlezenbeek, Wommelgem, Bredene, Middelkerke, Ronse, Temse, …   Kom af en zing met ons mee!

Lees verder

Nieuws

DE EERSTE STAMGASTEN ZIJN GEKEND

02.12.2014 - 

MIGUEL WIELS EN PETER VAN DE VEIRE VERWELKOMEN NIELS DESTADSBADER, BELLE PEREZ, DE ROMEO’S, GERS PARDOEL, PAUL DE LEEUW EN SOULSISTER IN…

HET GROOTSTE CAFE (… van Vlaanderen)!!

Op zaterdag 14 maart 2015 in de Lotto Arena – Antwerpen

YouTube Preview Image

Antwerpen – Woensdag 15 oktober 2014

Al rijdend op een bierfiets hebben Miguel Wiels en Peter Van de Veire de namen bekend gemaakt van de gastartiesten die langskomen in het Grootste Café Van Vlaanderen. Op zaterdag 14 maart geven cafébazen Wiels en Van de Veire niet alleen van jetje met hun Café Flamand, ze verwelkomen ook spring-in-‘t-veld Niels Destadsbader, latino diva Belle Perez, de immer plezante Romeo’s, de populaire rapper Gers Pardoel, fenomeen en woelwater Paul De Leeuw en exclusief Paul Michiels en Jan Leyers oftewel Soulsister! Tickets en info voor Het Grootste Café kunnen besteld worden via http://www.hetgrootstecafe.be

Met veel ambitie en vooral ook met heel veel goesting, blikken boezemvrienden Miguel Wiels en Peter Van de Veire nu al vooruit naar zaterdag 14 maart wanneer ze de deuren openen van Het Grootste Café Van Vlaanderen. Een gelegenheidscafé dat ze openen in de Lotto Arena in Antwerpen en dat toegankelijk is voor iedereen van 7 tot 77 jaar. Dat het één groot muzikaal volksfeest wordt, staat nu al vast, zeker als je kijkt naar de gastenlijst. Peter Van de Veire: “Miguel en ik lopen al jaren met het idee rond om zelf eens cafébaas te zijn in ons eigen café, waarbij we ons publiek vooral een geweldige avond willen bezorgen met heel veel plezier en vooral ook een gevarieerde, maximale feestgarantie. Tijdens Het Grootste Café zorgen we met Café Flamand alvast voor muzikaal vuurwerk en spelen we die avond alleen maar liedjes die de mensen kennen en herkennen, want dat is heel belangrijk. We zijn heel blij dat we ook onze goede vriend Niels Destadsbader mogen verwelkomen. Niels staat regelmatig op het podium bij Café Flamand en heeft ook al meermaals bewezen dat hij een grote muzikale basis heeft en dat hij ook een erg veelzijdige kerel is.”

Omdat de muzikale mix in Het Grootste Café erg belangrijk is, hebben Wiels en Van de Veire de Spaans-Belgische latino diva Belle Perez gestrikt, die met haar hits ‘Enamorada’, ‘You & Me’, ‘Hello World’ e.v.a al jarenlang bewezen heeft dat zij voor een uitmuntende, hitsige en warme muzikale sfeer kan zorgen. Belle zal met haar doortocht ervoor zorgen er een aangename tropische sfeer hangt in de Lotto Arena.

Het meezing- en feestgehalte zal tijdens Het Grootste Café alleen maar crescendo stijgen, zeker wanneer De Romeo’s hun opwachting maken. Met veel enthousiasme en overgave zal het trio het cafépubliek trakteren op hun grootste hits en meezingers, wat zonder twijfel zal resulteren tot menige polonaise en ander feestgedruis.

Nederland

Het was een hele opgave voor Wiels en Van de Veire, maar ze zijn er toch in geslaagd om de populaire Nederlandse rapper en hiphopper Gers Pardoel te strikken voor de eerste editie van Het Grootste Café. Met ‘Ik Neem Je Mee’, ‘Bagagedrager’ en het actuele ‘Louise’ heeft Gers drie dikke hits op rij gescoord in Nederland én Vlaanderen. Gers zal dan ook niet veel moeite moeten doen om Het Grootste Café op stelten te zetten.

Miguel Wiels: “Ik ben heel blij dat mijn goede vriend Paul De Leeuw ook komt naar Het Grootste Café. Peter en ik hadden die er echt graag bij. We zagen het al voor ons: alleen maar meezwaaiende en zingende mensen als Paul ‘De Regenboog’ brengt. We zijn echt blij dat Paul heeft toegezegd en hij komt voor het eerst nota bene naar de Lotto Arena. Zijn optreden op zo’n groot podium wordt zowel voor hem als voor ons iets heel bijzonders!”.

Exclusief

De komende maanden focussen Jan Leyers en Paul Michiels zich muzikaal vooral op hun nieuwe solo albums. Jan brengt z’n eerste Nederlandstalige album uit en Paul Michiels brengt over een paar weken zijn crooner cd ‘A singer’s heart’ uit. Soulsister zit in 2015 dus in het vriesvak, behalve op zaterdag 14 maart, want dan staat Soulsisterexclusief – op het podium van Het Grootste Café. Wie graag meezingt met ‘The Way To Your Heart’ of danst op de tonen van ‘Tell Me What It Takes’ moet dus naar Het Grootste Café komen voor Soulsister die alleen maar hun grootste hits spelen.

Muzikale tapkraan

Miguel Wiels en Peter Van de Veire zijn erg blij met de artiesten die ze al hebben gestrikt voor Het Grootste Café. “We zijn gegaan voor een breed, gevarieerd muzikaal aanbod en in de loop van de komende weken zullen we nog namen toevoegen aan het lijstje. Belangrijk is vooral de feestgarantie en het plezier. In Het Grootste Café moet het vanaf de eerste tot de laatste noot ‘plezant’ zijn. We willen ons cafépubliek trakteren op een onvergetelijke avond met top-artiesten maar ook vol van verrassingen. We zetten als het ware de muzikale tapkraan open op het podium.  We gaan voor ongewone, nooit eerder uitgegeven muzikale combinaties die avond, met als rode draad herkenbare liedjes die iedereen kent. Als mensen op het einde van de avond met een goed gevoel naar huis gaan, dan is ons opzet meer dan geslaagd”, zeggen Peter & Miguel in koor.

Het Grootste Café op zaterdag 14 maart 2015 in de Lotto Arena in Antwerpen met Miguel Wiels en Peter Van de Veire (Café Flamand), Niels Destadsbader, Belle Perez, De Romeo’s, Gers Pardoel, Paul De Leeuw en (exclusief) Soulsister. Tickets en info via http://www.hetgrootstecafe.be of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min). Voor €42 hebt u een zitplaats in het café en voor €35 heb je een staanplaats aan de toog (middenplein).